Quickbooker

Logo Sandos Group

Magek Spa

Magek Spa – Spirit, Mind and Body Wellness Centre är en ljuvlig, modern anläggning på Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf, där gästerna kan njuta av en stort utbud av behandlingar. Den är mysigt här och inredningen går i trä och glas. Det är en verklig oas, där gästerna kan koppla av och få behandlingar av professionella terapeuter. Här används endast ekologiska produkter.

Bland spa-behandlingarna finns intensiv kroppspeeling, scrubs och kroppsinpackningar där man använder mjukgörande havsalger, gyttja från havet som avlägsnar toxiner och aloe vera som ger fukt. De olika typerna av massage som finns är aromaterapi, zonterapi och massage med varma stenar.

Här ska man passa på att skämma bort sig själv med en speciell afrikansk behandling med sheasmör i kombination med kinesiologi, naturopati och terapi med ädelstenar, för att uppnå harmoni i kropp och själ. Nya behandlingar som Cellular Nutri-Oxigenation vitaliserar huden och förbättra blodcirkulationen. I holistiska ayurveda-behandlingar används ångvärmda örter i dukar och massage på särskilda delar av kroppen, för att stimulera immunsystemet. För silkeslen hud ska man välja behandlingen Mediterranean Olive Supreme.

Terapeuterna kan också sätta ihop personliga program på 1, 2 eller 6 dagars behandlingar med fokus på avstressning, vitalisering, fitness, frigörande av toxiner och viktminskning.

Behandlingar med hydroterapi får man när man badar i bubbelpool, upplevelsedusch, isfontän och finsk bastu. Det finns också kurser på hotellet med ett stort utbud av ämnen, som Feng Shui och läran om energi.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg
  • 08facilities.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.