Quickbooker

Logo Sandos Group

Restauranger och barer

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf har sex restauranger och barer där man kan få delikat mat och dryck.

Restaurang La Proa
Här finns utsikt över havet och ett urval av gourmetmat uppdukad i en buffé, med smaker från Asien och Mexiko. Den moderna inredningen består av blanka trämöbler och det finns gott om dagsljus.

Öppettider: 10:00 - 01:00

Bufferestaurang La Cueva de Atxoña
Platsen där La Cueva de Atxoña ligger är unikt utformad och serverar ett utsökt urval av lokala och internationella rätter till frukost, lunch och middag. Delikata desserter, vegetariska alternativ och särskilda rätter för barn, finns också. Färskt kött och fisk grillas allt efter önskemål.

Öppettider: 07:30 - 22:00

Bar El Tagoror Lobby
I hotellets lobby ligger baren El Tagoror, som är en fridfull plats för en kopp kaffe på eftermiddagarna med frestande kakor och bakelser. På baren finns också en storbilds-TV och lounge. På kvällarna kan man komma hit för en drink och levande musik.

Öppettider: 08:00 - 01:00

Bar El Taro
Här kan man få utsökta tapas och andra smårätter. El Taro ligger alldeles intill barnklubben och den uppvärmda poolen. Det finns också drinkar och andra drycker samt glass att beställa.

Öppettider: 10:00 - 18:00

Bar La Plaza
En utmärkt plats som serverar fräscha rätter och snacks. Bar La Plaza erbjuder sallader, pizza och nypressade juicer. Här kan man också spela ett parti biljard och fotbollsspel i baren.

Öppettider: 10:00 - 18:00

Bar Magma Hall
Bar Magma Hall är hotellets underhållningslokal som är magnifikt utformad. Här kan barnen vara med på minidisco på kvällen, medan de vuxna njuter av levande musik och konserter (och en drink eller två).

Öppettider: 10:00 - 01:00

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.