Quickbooker

Logo Sandos Group

Möten och konferens på Teneriffa

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf är en lyxig och modern anläggning på Teneriffa, som passar utmärkt för möten, retreater för företag, konferenser och affärsevents.

I de fem moderna möteslokalerna ingår den ljusa salen Magna Hall, där det ryms upp till 600 personer. I de andra möteslokaler får det plats mellan 30 och 150 gäster vardera.

Rummen kan arrangeras allt efter önskemål och behov, om det är för exempelvis en konferens eller till ett cocktailparty utöver det vanliga för företagskunderna. I konferensutrymmena finns luftkonditionering och mörkläggningsgardiner, samt kostnadsfri WiFi-uppkoppling och utan kostnad är också block och pennor. På beställning kan rummen utrustas med olika typer av AV-utrustning, som projektorer och skärmar. För kaffepauser och affärsluncher kan hotellet erbjuda cateringservice med gourmetmat.

Det lyxiga boendet kompletteras med lång rad av utsökta faciliteter för fritiden, som spa-anläggningen, guidade turer av det unika naturreservatet och golfbana i närheten. Här blir både kunder och affärskollegor imponerade!

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpg
  • 05meet.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.