Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel på Teneriffa

GPS koordinater: Breddgrad 28° 1'49.32"N Längdgrad 16°35'54.88"W


Längtar du efter att få komma bort till en ö långt från massturism och fullbelagda hotell?
Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf är en idyllisk plats för att uppleva lugn och ro i en naturlig miljö. Det ligger i San Miguel de Abonas kommun på Teneriffas södra kust, som är en region känd för sina djupa raviner som löper från bergen ner mot havet.

Hotellet ligger inom ett naturreservat som är 800 000 m² stort med klippformationer, endemisk flora, en konstgjord sjö och vandringsstigar runt omkring. I närheten ligger vulkanstranden Playa de San Blas där man kan ligga och lapa sol och se ut över Atlantens oändliga panorama.

Om man vill har lite omväxling kan man ta en kort promenad till den charmiga fiskebyn Los Abrigos. Golfbanan Golf de Sur med 27 hål och böljande fairways ligger inte heller långt från hotellet, som har drivingrange och puttinggreen.

Det finns nöjen för hela familjen på Aqualand och Siam Park, som inte ligger långt borta. Hotellet har också en servicebuss som går till Playa de las Américas två gånger i veckan.

På Teneriffa är det fullt av sevärdheter, exempelvis Teides nationalpark, som är upptagen på Världsarvslistan, storslagna karnevalsfestligheter, vackert landskap, underbara soldränkta stränder och en skön årlig medeltemperatur på 22 grader.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.