Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf på Teneriffa

5-stjärniga Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf är platsen för en idyllisk semester. Hotellet ligger vid stranden på södra Teneriffa, på en avskild plats, med ett unikt vulkaniskt landskap runt omkring. Besökarna kan få guidade turer av naturreservatet då man berättar om öns betydande historiska och kulturella arv.

I hela hotellet är det genomgående modern design. I hotellets stora allmänna utrymmen och generösa rum och sviter, har man tagit inspiration av naturen och använt sig av naturmaterial, färger och naturligt ljus Den organiska arkitekturen och de okra-färgade byggnaderna har utformats för att kunna smälta in i landskapet, med så lite åverkan som möjligt.

På hotellet gör man ett viktigt miljöarbete och man använder naturliga resurser för energi och bränsle, sopsorterar, planterar ursprungliga växter på området och arbetar för att naturen ska respekteras.

Boendet på Sandos San Blas inkluderar halvpension eller all-inclusive och man får verkligen valuta för pengarna. Hotellfaciliteterna gör att gäster i alla åldrar har fullt med aktiviteter att delta i, från pooler till sportaktiviteter och ett lyxigt spa.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf är ledande bland ekologiska och nyskapande semesteranläggningar och all typ av utrustning och utsökt service ger mycket mer än förväntat. Det här är en harmonisk plats där man bor bekvämt.

 
WIFI

Sandos Hotels & Resorts

Lanzarote: Sandos Papagayo Arena Hotel

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.