Quickbooker

Logo Sandos Group

Restauranter og barer

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf har seks restauranter og barer som tilbyr deilige måltider og forfriskninger.

La Proa Restaurant
Med utsikt over havet, tilbyr La Proa Restaurant et gourmet utvalg av asiatisk og meksikansk mat i bufféstil. Den moderne arkitekturen er fullført med polerte møbler av tre og rikelig med naturlig lys.

Åpen fra 10.00 til 01.00

La Cueva de Atxoña Buffet Restaurant
Det unike rommet på La Cueva de Atxoña tilbyr et lekkert bufféutvalg av lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Utsøkte desserter, vegetariske retter og spesialiteter for barn tilbys også. Kjøtt og fisk kan være nygrillet etter dine preferanser.

Åpent fra 07.30 til 22.00

Bar El Tagoror Lobby
I hotellets lobby ligger Bar El Tagoror som et rolig sted for å nyte ettermiddagste, og et fristende utvalg av kaker og bakverk. Baren har også en stor tv og salong. På kveldene kan gjestene nyte cocktails og live musikk.

Åpent fra 08.00 til 01.00

Bar El Taro
Bar El Taro serverer flott tapas og snacks. Baren ligger ved siden av barneklubben og det oppvarmede bassenget. Cocktailer, forfriskninger og iskrem serveres også.

Åpent fra 10.00 til 18.00

Bar La Plaza
Bar La Plaza tilbyr en meny av salater, pizza og ferskpresset juice, og er et ideelt sted for en sunn matbit eller et måltid. Gjestene kan også nyte et slag biljard eller bordfotball i baren.

Åpen fra 10.00 til 18.00

Bar Magma Hall
Den spektakulære Bar Magma Hall er en arena for hotellets kveldsunderholdning. Barn kan delta på det nattlige minidiskoteket, mens de voksne kan nyte live musikk og konserter (og en cocktail eller to).

Åpent fra 10.00 til 01.00

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.