Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 1'49.32"N Lengdegrad 16°35'54.88"W


Leter du etter en reiser på en øy for å komme deg vekk fra folkemengder og travle badestrender?
Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf er et idyllisk sted der du kan oppleve ren ro i uberørt natur. Kommunen San Miguel de Abona på sørkysten av Tenerife er kjent for sine dype, ravine daler som strekker seg fra det fjellrike indre av øya og ut til kysten.

Hotellet ligger i et 800 000 m² naturreservat, omgitt av fjellformasjoner, flora, en kunstig innsjø og turstier. Den nærliggende vulkanske stranden Playa de San Blas tilbyr solsenger du kan benytte for å nyte solen, og en uendelig panoramautsikt ut over Atlanterhavet.

Dersom du ønsker å oppleve noe nytt, kan du ta en kort spasertur til den sjarmerende fiskelandsbyen Los Abrigos. Fairwayene på 27-hulls golfbanen Golf de Sur ligger innen kort avstand fra hotellet, som tilbyr en driving range og en putting green.

Lokale attraksjoner for familier og barn, som Aqualand og Siam park, ligger i nærheten av hotellet. Hotellet tilbyr også kostnadsfri busstur til den livlige Playa de las Américas, to ganger i uken.

Tenerifes utallige høydepunkter inkluderer UNESCOS verdenarvslistede Teide National Park, sprudlende karneval festligheter, naturskjønne landskap, strålende solfylte strender og en hyggelig årlig gjennomsnittstemperatur på 22 ºC.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.