Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf, Tenerife

Opplev dette idylliske feriestedet ved 5-stjerners Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf. Hotellet ligger ved stranden i den sørlige delen av Tenerife, og hotellet kan skryte av sin bortgjemte beliggenhet, omgitt av et unikt vulkansk landskap. Besøkende kan nyte guidede turer til et miljøreservat for å lære mer om øyas rike historiske og kulturelle arv.

Det slående moderne designet er inspirert av naturen, ved bruk av naturlige materialer, farger og lys gjennom hotellets store områder og luksuriøse rom og suiter. Den organiske arkitekturen og de okerfargede bygningene er designet for å gli inn i landskapet, og være så lite skadende for miljøet som mulig.

Hotellet er også sterkt engasjert innenfor bevaring av miljøet, og har en respektfull holdning til naturen ved bruk av naturlige ressurser for energi og drivstoff, gjenvinning av avfall og planting av kun lokale arter i terrenget.

Sandos San Blas tilbyr innkvartering med halvpensjon og all-inclusive, og gir sine gjester valuta for pengene. Hotellets fasiliteter sørger for at gjester i alle aldre har nok å finne på, fra svømmebassenger og idrettsanlegg til et overdådig spasenter.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf er en ledene aktør innen bærekraftig og nyskapende all-inclusive feriesteder, og kan stille med fremragende service og fasiliteter for å overgå alle dine forventninger. Din komfort er sikret på dette harmoniske hotellet.

 
WIFI

Sandos Hotels & Resorts

Lanzarote: Sandos Papagayo Arena Hotel

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.