Snelboeker

Logo Sandos Group

Restaurants & Bars

Het Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf heeft zes restaurants en bars waar heerlijke maaltijden en drankjes worden geserveerd.

La Proa Restaurant
La Proa Restaurant heeft uitzicht op de oceaan en het biedt een keuze voor fijnproevers uit de Aziatische of Mexicaanse keuken in buffetstijl. De moderne inrichting bestaat uit glanzend houten meubilair en veel natuurlijke lichtinval.

Geopend van 10.00 tot 01.00 uur.

La Cueva de Atxoña Buffet Restaurant
De uniek gevormde ruimte van La Cueva de Atxoña biedt u een verrukkelijk buffet van lokale en internationale gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Overheerlijke desserts, vegetarische gerechten en speciale kindermenu’s zijn ook verkrijgbaar. Vlees en vis kunnen naar eigen voorkeur worden gegrild.

Geopend van 07.30 tot 22.00 uur.

Bar El Tagoror Lobby
In de hotellobby is Bar El Tagoror een rustige plek om te genieten van een heerlijk kopje thee in de namiddag, met daarbij een verleidelijk aanbod koekjes en gebak. In de bar treft u ook een grote televisie en een lounge. ’s Avonds kunnen gasten er genieten van cocktails en livemuziek.

Geopend van 08.00 tot 01.00 uur.

Bar El Taro
Bar El Taro serveert overheerlijke tapas en een snackmenu en de bar bevindt zich naast de kid's club en het verwarmde zwembad. Er zijn ook cocktails, drankjes en ijsjes verkrijgbaar.

Geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bar La Plaza
Bar La Plaza, een ideale plek voor een gezonde snack of maaltijd, biedt u een menukaart met salades, pizza en vers geperste vruchtensappen. Gasten kunnen in deze bar ook een potje biljart of tafelvoetbal spelen.

Geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bar Magma Hall
De spectaculaire Bar Magma Hall is de locatie waar het avondamusement in het hotel plaatsvindt. Kinderen kunnen meedoen aan de minidisco, terwijl de volwassenen genieten van livemuziek en concerten (en een cocktail of twee).

Geopend van 10.00 tot 01.00 uur.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.