Snelboeker

Logo Sandos Group

Bijeenkomsten en bedrijfsevenementen op Tenerife

Het Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf is eem luxe, moderne locatie op Tenerife, ideaal voor het organiseren van bijeenkomsten, bedrijfsuitjes, zakelijke gelegenheden en bedrijfsevenementen.

Onder de vijf zalen treft u de lichtgevende Magma Hall die plaats biedt aan 600 personen. De andere zalen bieden plek aan respectievelijk 30 tot 150 gasten.

Elke zaal kan worden aangepast aan uw specifieke eisen – of u nu een formele conferentie organiseert, een evenement in stijl of een extravagante cocktailparty voor uw klanten. De vergaderzalen hebben airconditioning en verduisteringsgordijnen en gratis WiFi. Schrijfblokken en pennen zijn gratis en op verzoek kan een ruim aanbod aan audiovisuele apparatuur inclusief projectors en schermen worden verzorgd. De catering kan worden verzorgd voor koffiepauzes of zakenlunches.

Aangevuld door de luxe, moderne accommodatie biedt het hotel een ruim aanbod aan uitstekende voorzieningen, waaronder een luxe spa, rondleidingen met gids door het ongerepte natuurreservaat en een nabijgelegen golfbaan. Uw klanten en collega’s zullen zeer onder de indruk zijn!

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpg
  • 05meet.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.