Snelboeker

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf, Tenerife

Ervaar een idyllische vakantie in het 5-sterren Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf. Het hotel staat aan het strand in Zuid-Tenerife op een afgelegen locatie die wordt omringd door een uniek vulkanisch landschap. Bezoekers profiteren van rondleidingen onder leiding van een gids door het natuurreservaat om meer te weten te komen over de rijke historie en het cultureel erfgoed van het eiland.

Het opvallend moderne design werd geïnspireerd door de natuur, waarbij gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen, kleuren en natuurlijk licht in alle grote ruimten en de luxe kamers en suites van het hotel. De natuurlijke architectuur en okerkleurige gebouwen passen naadloos in het landschap, met zo weinig mogelijk impact op de natuurlijke omgeving.

Het hotel voelt een grote betrokkenheid met de natuur. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen voor energie en brandstof, afval wordt gerecycled, er worden alleen inheemse plantensoorten in de grond gezet en respect voor de natuur staat hoog in het vaandel.

Het Sandos San Blas biedt accommodatie op basis van halfpension of all inclusive en u krijgt waar voor uw geld. De faciliteiten van het hotel voorzien gasten van alle leeftijden van voldoende vrijetijdsmogelijkheden waar aan deelgenomen kan worden, van de zwembaden en sportvoorzieningen tot de luxe spa.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf is toonaangevend op gebied van duurzame en innovatieve all- inclusive resorts, waarbij het kan bogen op een uitstekende service en faciliteiten die al uw verwachtingen zullen overtreffen. In deze harmonieuze ruimte bent u verzekerd van comfort.

 
WIFI

Sandos Hotels & Resorts

Lanzarote: Sandos Papagayo Arena Hotel

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.