Pikavaraus

Logo Sandos Group

Magek kylpylä

Magek kylpylä – Sielun, mielen ja vartalon hyvinvointikeskus Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf´ssa on viehättävän uudenaikainen tila jossa vieraat voivat hemmotella laajalla valikoimalla hoitoja. Rakennettu puusta ja lasista, boutique kylpylä tarjoaa vieraille rentoutumisen keitaan ammattitaitoisten terapeuttien osaavissa käsissä. Vain luonnonmukaisia, ympäristöystävälliseksi todistettuja tuotteita käytetään.

Kylpylähoidot sisältävät intensiiviset vartalokuorinnat, puhdistukset ja kääreet käyttäen kostuttavaa merilevää, kuona-aineita poistavaa merimutaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Valikoima hierontoja sisältää tuoksuterapian, refleksologian ja kuuman kiven hieronnan.

Hemmotelkaa itseänne afrikkalaisella hoidolla käyttäen voipuun voita yhdessä kinesiologian, naturopatian ja helmiterapian kanssa sopusoinnuttamaan mielen ja vartalon. Uudistavat solumaiset ravinto-hapettavat hoidot elvyttävät ihoa ja parantavat verenkiertoa. Kokonaisvaltaisissa Ayurvedic hoidoissa höyryssä lämmitetyt yrtit kääritään vaatteisiin ja niillä hierotaan tiettyjä vartalon osia stimuloimaan vastustusjärjestelmää. Välimeren oliivi supreme hoidot jättävät ihonne silkin pehmeäksi.

Terapeutit voivat luoda myös henkilökohtaisesti suunnitellut ohjelmat 1, 2 tai 6 päiväksi kohdistuen stressin poistoon, ikääntymisen estoon, terveyden ylläpitoon, kuona-aineiden poistoon ja painon vähenemiseen.

Vesiterapiahoidot sisältävät porealtaan, aistimussuihkun, jäävesilähteen ja suomalaisen saunan. Kylpylä tarjoaa myös työpajoja laajalla valikoimalla aiheita sisältäen Feng Shuin ja energiatieteen.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg
  • 08facilities.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.