Pikavaraus

Logo Sandos Group

Hotellin huoneet ja sviitit

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf´in majoituksen alkuperäinen suunnittelu tulee tekemään vaikutuksen vaativimpiin vieraisiin. Huoneet ja sviitit ovat hillittyjä ja tyylikkaitä, tarjoten luonnosta inspiroidut ylelliset huonekalut selväpiirteisillä väreillä ja taiteella. Standardit palvelut sisältävät ilmastoinnin, äänieristyksen, minibaarin, kassakaapin, puhelimen ja ilmaisen Wi-Fi yhteyden.

Kaikki vieraat majoitetaan puolihoidolla tai all inclusive pohjalla. Majoitus puolihoidolla sisältää kaksi ateriaa päivässä La Cueva de Atxoña bufettiravintolassa. All inclusive majoitus sisältää kolme ateriaa päivässä, välipalat, jäätelön, virkistysjuomat ja paikalliset alkoholijuomat, kuten lisäksi myös pääsyn urheilu- ja vapaa-ajan tiloihin.

Deluxe
Kaunis Deluxe San Blas huone on suunniteltu hyvällä maulla, jossa on kalustettu parveke, mukavan tuplasänky, LCD televisio ja erinomainen vesihieronta kylpyamme. Kylpyhuoneen läpinäkyvät seinät antavat huoneelle tilavan, ultramodernin ilmapiirin. Huolitellut, nykyaikaiset kylpyhuoneet sisältävät erillisen suihkun, henkilökohtaiset tarvikkeet kahdelle hengelle, kylpytakit, tossut ja hiustenkuivaajan. Vieraat voivat valita myös Deluxe San Blas huoneet näköalalla yli valtameren.

Juniorisviitti
Eläkää ylellisesti juniorisviitin sopusointuisessa tilassa. Hienostunut olohuone on tyylikkäästi kalustettu ja sisältää LCD television kansainvälisillä kanavilla kuten myös tuplasängyn. Vieraat nauttivat myös ihanista näköaloista kalustetulta parvekkeelta. Kylpyhuone on erotettu lasiväliseinällä, joka luo harhaluulon tilasta ja maksimisoi makuuhuoneesta tulevaa luonnonvaloa. Lasi voidaan kattaa automaattisesti puupaneeleilla pyydettäessä. Huippukylpyhuone sisältää vesihieronta kylpyammeen ja erillisen suihkun, henkilökohtaiset tarvikkeet kahdelle hengelle, kylpytakit, tossut, hygieniatarvikkeet, suurentavan peilin ja hiustenkuivaajan.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.