Pikavaraus

Logo Sandos Group

Ravintolat ja baarit

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf´ssa on kuusi ravintolaa ja baaria tarjoten herkullisia ruokia ja virvoitusjuomia.

La Proa ravintola
Avautuen yli valtameren, La Proa ravintola tarjoaa gourmet valikoiman aasialaista ja meksikolaista keittiötä bufettityylillä. Nykyaikainen arkkitehtuuri ylpeilee hienostuneilla puuhuonekaluilla ja runsaalla luonnonvalolla.

Avoinna klo: 10.00 – 01.00

La Cueva de Atxoña bufettiravintola
La Cueva de Atxoñan ainutlaatuisen muotoinen tila tarjoaa herkullisen bufettivalikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Erinomaiset jälkiruoat, kasvisruoka vaihtoehdot ja erikoisruoat lapsille tarjotaan myös. Lihaa ja kalaa voidaan grillata tuoreesti makunne mukaan.

Avoinna klo: 07.30 – 22.00

El Tagoror aulabaari
Sijoitettu hotellin aulaan, El Tagoror baari on hiljainen paikka nauttia iltapäivätee, tarjoten houkuttelevan valikoiman kakkuja ja leivonnaisia. Baari sisältää myös television ja aulan. Iltaisin, vieraat voivat nauttia cocktaileista ja elävästä musiikista.

Avoinna klo: 08.00 – 01.00

El Taro baari
Tarjoten erinomaisia tapaksia ja välipala ruokalistan, El Taro baari sijaitsee lasten klubin ja lämmitetyn altaan vieressä. Cocktailit, virvoitusjuomat ja jäätelö ovat myös saatavilla.

Avoinna klo: 10.00 – 18.00

La Plaza baari
Ihanteellinen paikka terveelliselle välipalalla tai aterialle, La Plaza baari tarjoaa salaatti-, pizza- ja tuoreesti puristettujen hedelmämehujen ruokalistan. Vieraat voivat nauttia myös biljardipelistä tai pöytäjalkapallosta baarissa.

Avoinna klo: 10.00 – 18.00

Magma aulabaari
Erinomainen Magma aulabaari on paikka hotellin iltaviihteelle. Lapset voivat osallistua joka iltaiseen minidiskoon samalla kun aikuiset nauttivat elävästä musiiksita ja konserteista (ja yhdestä tai kahdesta cocktailista).

Avoinna klo: 10.00 – 01.00

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.