Pikavaraus

Logo Sandos Group

Kokous- ja yritystapahtumat Teneriffalla

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf on ylellinen nykyaikainen tila Teneriffalla, ihanteellinen pitää kokouksia, yhtiön lepopaikaksi, liiketoimi toiminnoille ja yritystapahtumille.

Viisi uudenaikaista kokoushuonetta sisältävät valoisan Magma aulan johon mahtuu 600 valtuutettua. Toisiin kokoushuoneisiin mahtuu 30 – 150 vierasta vastaavasti.

Jokainen huone voidaan sovitella erityispyyntöjenne mukaan – suunnittelette sitten virallista konferenssi tyylistä tapahtumaa tai ylellistä cocktailtilaisuutta vieraillenne. Kokoushuoneet sisältävät ilmastoinnin ja pimennysverhot, kuten lisäksi myös Wi-Fi yhteyden. Muistilehtiöt ja kynät on tarjolla ilmaiseksi ja laaja valikoima audiovisuaalisia varusteita sisältäen kuvanheittimet ja näytöt voidaan tarjota pyydettäessä. Gourmet ateriapalvelu voidaan myös järjestää kahvitauoille tai liiketoimi työlounaille.

Täydennetty ylellisellä uudenaikaisella majoituksella, hotelli tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia palveluja sisältäen hemmottelevan kylpylän, opastetut retket turmeltumattomaan luonnonpuistoon ja läheisen golfkentän. Vieraanne ja virkaveljenne tulevat olemaan todella vaikuttuneita!

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpg
  • 05meet.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.