Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel, Teneriffalla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28° 1'49.32"N Pituusaste 16°35'54.88"W


Etsittekö pakomatkaa saarelle joka on poissa lomaväkijoukoista ja kiireisistä rantalomakeskuksista? Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf on idyllinen paikka kokea puhdasta rauhallisuutta koskemattomassa luonnon ympäristössä. Sijoitettu San Miguel de Abonan kuntaan Teneriffan etelärannikolle, alue on tunnettu sen syvistä, rotkolaaksoista jotka ylettyvät vuoristoisesta sisäosasta rannikolle.

Hotelli on sijoitettu 800 000 m² luonnonpuistoon, joka on ympäröity kivimuodostelmilla, alkuperäisellä kasvistolla, ihmisten rakentamilla järvillä ja kävelypoluilla. Playa de San Blasin läheinen tulivuoriperäinen ranta tarjoaa loikoilijoille mahdollisuuden nauttia auringonpaisteesta ja Atlantin valtameren loputtomasta panoraamasta.

Jos haluatte vaihtaa maisemaa, menkää lyhyelle kävelylle Los Abrigosin viehättävään kalastajakylään. 27-reikäisen Golf de Sur golfkentän aaltoilevat väylät löytyvät myös lyhyen matkan päästä hotellilta, ja se tarjoaa lyöntiharjoittelualueen ja puttausviheriön.

Paikalliset nähtävyydet perheille ja lapsille, sisältäen Aqualandin ja Siam Parkin, sijaitsevat lähellä. Hotelli tarjoaa myös kohteliaisuusbussin elävään Playa de las Américasiin kaksi kertaa viikossa.

Teneriffan lukematon määrä kohokohtia sisältävät Teide luonnonpuiston Maailman Perintöpaikan, innostavat karnevaali juhlinnat, maisemallisia luonnon maisemia, upeita auringon täytteisiä rantoja ja mukavan ympärivuotisen 22 asteen lämpötilan.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.