Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf, Teneriffalla

Kokekaa idyllinen lomapakopaikka viiden tähden Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf´ssa. Sijoitettu rannalle etelä-Teneriffalle, hotellilla on syrjäinen sijainti jota ympäröi ainutlaatuinen tulivuoriperäinen maisema. Kävijät voivat nauttia opastetuista retkistä luonnonpuistoon oppiakseen saaren rikkaasta historiallisesta ja kulttuuriperinnöstä.

Silmäänpistävä nykyaikainen suunnittelu on inspiroitu luonnosta, käyttäen luonnonmateriaaleja, värejä ja luonnonvaloa läpi hotellin suurien tilojen ja ylellisten huoneiden ja sviittien. Orgaaninen arkkitehtuuri ja okran väriset rakennukset on suunniteltu sekoittumaan maisemaan, niin pienellä vaikutuksella ympäristöön kuin mahdollista.

Hotellilla on myös vahva sitoutuminen ympäristöön, käyttäen luonnonvaroja energiaan ja käyttövoimaan, jätteenkierrolla, istuttaen alueella ainoastaan syntyperäisiä lajeja ja edistäen kunnioittavaa asennetta luontoa kohtaan.

Tarjoten majoituksen puolihoidolla tai all inclusive pohjalla, Sandos San Blas tarjoaa erinomaisen raha-arvon. Hotellin tilat takaavat että kaiken ikäisillä vierailla on runsaasti vapaa-ajan aktiviteettejä joihin osallistua, uima-altaista ja urheilupalveluista upeaan kylpylään.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf on johtava ympäristöä säästävistä ja uudistavista all inclusive lomakeskuksista, ylpeillen erinomaisella palvelulla ja tiloilla ylittämään kaikki odotuksenne. Mukavuutenne on taattu tässä sopusointuisessa tilassa.

 
WIFI

Sandos Hotels & Resorts

Lanzarote: Sandos Papagayo Arena Hotel

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.