Bestilling

Logo Sandos Group

Hotelværelser og suiter

Det originale design i indkvarteringen på Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf vil imponere den mest krævende gæst. Værelser og suiter er afdæmpede og elegante, og byder på luksusmøblering med klare farver og kunst der er inspireret af naturen. Standard faciliteter inkluderer aircondition, lydisolering, minibar, sikkerhedsboks og gratis adgang til Wi-Fi.

Alle gæster er indkvarteret på havlpension eller alt inklusive basis. Halvpension indkvartering inkluderer to måltider dagligt i La Cueva Atxoña Buffer restaurant. Alt inklusive planen inkluderer tre måltider pr. dag, snacks, is, sodavand og lokale alkoholiske drinks, samt gratis adgang til sports- og fritidsfaciliteter.

Deluxe
Det smukke Deluxe San Blas værelse er smagfuldt indrettet og har en møbleret balkon, komfortable enkeltsenge, LCD tv og et fremragende hydromassage badekar. Transparente vægge i badeværelset giver det en rummelig og ultramoderne fornemmelse. Det smarte, moderne badeværelse inkluderer separat bruser, dobbelt håndvask, badekåber, morgensko og hårtørrer. Gæster kan også vælge Deluxe San Blas værelser med havudsigt.

Junior Suite
Luksus og harmoni i Junior Suite. Den raffinerede stue er elegant møbleret og inkluderer LCD tv med internationale kanaler samt to enkeltsenge. Gæsterne nyder også en dejlig udsigt fra den møblerede balkon. Badeværelset er adskilt med en glasvæg, der skaber en effekt af rum og maksimerer det naturlige lys fra soveværelset. Glasset kan dækkes automatisk med træpaneler efter behov. Det moderne badeværelse indeholder hydromassage badekar og separat bruser, dobbelt håndvask, badekåber, morgensko, toiletartikler, forstørrelsesspejl og hårtørrer.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.