Bestilling

Logo Sandos Group

Restauranter og barer

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf har seks restauranter og barer der byder på lækre måltider og forfriskninger.

La Proa Restaurant
Med udsigt over havet, byder La Proa Restaurant på et gourmetudvalg af asiatisk og mexikansk køkken i buffet stil. Den moderne arkitektur inkluderer polerede træmøbler og masser af naturligt lys.

Åben fra 10.00 til 01.00

La Cueva de Atxoña Buffet Restaurant
Den unikt formede La Cueva de Atxoña byder på en dejlig menu med lokale og internationale retter for morgenmad, frokost og middag. Udsøgte desserter, vegetarretter og specielle retter for børn tilbydes også. Kød og fisk steges frisk efter dine ønsker.

Åben fra 07.30 til 22.00

Bar El Tagoror Lobby
Bar El Tagoror er beliggende i hotellets lobby og er et fredeligt sted at nyde en eftermiddagste med et fristende udvalg af kager og bagværk. Baren inkluderer også et stort tv og salon. Om aftenen kan gæsterne nyde cocktails og levende musik.

Åben fra 08.00 til 01.00

Bar El Taro
Bar El Taro serverer fremragende tapas og snacks, og er beliggende ved siden af kid’s club og den opvarmede pool. Cocktails, forfriskninger og is serveres også.

Åben fra 10.00 til 18.00

Bar La Plaza
Et ideelt sted for en sund snack eller et måltid. Bar La Plaza byder på en menu af salater, pizza og friskpresset juice. Gæsterne kan også nyde et spil billard eller fodboldspil i baren.

Åben fra 10.00 til 18.00

Bar Magma Hall
Den spektakulære Bar Magma Hall er stedet for hotellets aftenunderholdning. Børnene kan deltage i aftenens mini-disco mens de voksne nyder den levende musik og koncerter (og en cocktail eller to).

Åben fra 10.00 til 01.00

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.