Bestilling

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 1'49.32"N Længdegrad 16°35'54.88"W


Leder du efter et gemmested på en ø, langt fra feriehorderne og travle strandresorts? Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf er et idyllisk sted at opleve den rene fred i uberørte naturlige omgivelser. Beliggende i San Miguel de Abona kommunen på Tenerifes sydkyst, et område der er kendt for sine dybe dale der strækker sig fra det bjergrige indre og ud til kysten.

Hotellet ligger i 800.000 m² naturreservat, omgivet af klippeformationer, indfødt flora, en kunstigt fremstillet sø og vandrestier. Den nærliggende vulkanske strand Playa de San Blas byder på liggestole til at nyde solen og et endeløst panorama over Atlanterhavet.

For lidt luftforandring kan du gå en kort tur til den charmerende fiskerlandsby Los Abrigos. De bølgende fairways på den 27-hullers Golf de Sur golfbane kan også findes indenfor kort afstand fra hotellet, der byder på en driving range og putting green.

Lokale attraktioner for familier og børn, inklusive Aqualand og Siam Park, er beliggende i nærheden. Hotellet byder også på busservice til det livlige Playa de las Américas to gange om ugen.

Tenerifes store udvalg af highlights inkluderer verdensarvsstedet Teide Nationalpark, overdådige karnevaler, smukke naturlige landskaber, fantastiske solbeskinnede strande og en behagelig årlig gennemsnitstemperatur på 22°C.

 
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.