Bestilling

Logo Sandos Group

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf, Tenerife

Oplev en idyllisk ferie på det 5-stjernede Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf. Beliggende ved stranden på det sydlige Tenerife, har hotellet en privat beliggenhed omgivet af unikke vulkanske landskaber. Gæsterne kan nyde guidede ture i miljøreservatet og lære om øens rige historiske og kulturelle arv.

Det spændende moderne design er inspireret af natur og anvender naturens materialer, farver og naturligt lys overalt i hotellets store områder og luksuriøse værelser og suiter. Den organiske arkitektur og okkerfarvede bygninger er designet til at blande sig med landskabet, med den mindst mulige miljøpåvirkning.

Hotellet har også en stærk ansvarsfornemmelse for miljøet, og anvender naturlige ressourcer for energi og brændstof, genbruger affald, planter kun arter der hører til området og promoverer en respektfuld attitude overfor naturen.

Sandos San Blas tilbyder indkvartering på halvpension eller alt inklusive og byder på fremragende værdi for pengene. Hotellets faciliteter sikrer at gæster i alle aldre har masser af fritidsaktiviteter til rådighed, fra pools og sportsfaciliteter til den store spa.

Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf er førende i bæredygtige og innovative alt inklusive resorts, med fremragende service og faciliteter der overstiger alle dine forventninger. Din komfort er sikret på dette harmoniske sted.

 
WIFI

Sandos Hotels & Resorts

Lanzarote: Sandos Papagayo Arena Hotel

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.