Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Restauranger och barer på Roca Nivaria Gran Hotel

På Roca Nivaria Gran Hotel väntar härliga, gastronomiska upplevelser. Det finns fyra olika restauranger, som var och en har sin specialitet.

Garoé – Restaurangen erbjuder en innehållsrik, internationell buffé för frukost och middag. På kvällarna är det matlagningsuppträdanden och tre gånger i veckan har buffén ett särskilt tema. Utomhusterrassen är vacker med ljumma vindar och en enastående utsikt.

Ahemón – Inte långt från infinity-poolen ligger den här snackbaren som serverar läskande, färska juicer under dagen. Här kan man njuta av en god lunch och se ut över den fantastiska utsikten över havet och välja mellan a la carte meny eller buffé.

Verona – Här serveras det bästa från det italienska köket i en lantligt inspirerad miljö, med gröna växter och en liten fontän och en speciell romantisk känsla.

Burgos – Spanska tapas och andra typiska specialiteter serveras på restaurang Burgos.

Tamaragua – På morgnarna finns det tidningar till förfogande på den här baren, som ligger nära receptionen, och det serveras också kaffe, te och andra drycker under dagen.

På Coloquio bar kan man avrunda dagen med något gott att dricka och titta på live-underhållning och musikframträdanden alla kvällar, medan barnen har särskild underhållning på Belingo minidisco.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.