Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Femstjärniga Roca Nivaria Gran Hotel på Teneriffa

Välkommen till fem-stjärniga Roca Nivaria Gran Hotel, som är en utmärkt plats för den som vill ha en fridfull semester i en exklusiv och samtidigt familjär miljö.

Från Roca Nivaria har man oslagbar utsikt över den glittrande Altanten. Vad man än tar sig för på det här avskilda hotellet; dricker ett glas färskpressad juice vid poolen, eller njuter av den underbara utsikten från den stora bubbelpoolen utomhus, så har man lugn och ro omkring sig. Det finns en enorm pool med vattenfall, små grottor och fina träbroar, som gör det här hotellet utmärkt för avkoppling.

Det finns en sportanläggning på 10 000m², där det ingår paddle- och tennisbanor. Barnen har det skoj i två anläggningar, som bara är till för dom små. När natten lagt sig och stjärnorna lyser högt ovanför det vidsträckta, mörka havet, finns det underhållning och uppträdanden med live-musik sent på kvällarna på Coloquio Bar.

När man fått nog av underhållning, kan man få fullständig avkoppling på flotta Spa Azules de Nivaria, där man kan ta det lugnt hur länge som helst, med härliga behandlingar för kropp och själ!

Den här perfekta semesteranläggningen bjuder in dig att komma tillsammans med familj, vänner, affärspartners eller på tu man hand. Det finns något för var och en på Roca Nivaria, som har flera restauranger, vackra vyer, underbar trädgård, ett gym och flera olika fritidsaktiviteter.

 
Se priser och boka online här
Hotel Jardines de Nivaria :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.