Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Det här är Roca Nivaria Gran Hotel

Runt två enorma, klarblå pooler ligger den trevliga trädgården. Njut av det svalkande vattnet i den största poolen för en uppfriskande simtur under varma dagar på Teneriffa. Den andra poolen har havsvatten, som värms upp till 29°C, för att man ska kunna ta en skön simtur året om. För att riktigt koppla av ska man ta sig ett dopp i bubbelpoolen utomhus. Runt varje pool finns det solsängar och parasoller för alla, men om man vill sola mer avskilt kan man göra det på den stora solterrassen, som ligger på översta våningen på hotellet. Besök hotellets fantastiska Spa Azules de Nivaria, där det finns en mängd olika behandlingsformer och circuits för alla gäster.

Vill man sporta finns det många möjligheter, med två tennisbanor, strandvolleyboll, paddle, spinning, bågskytte, ett jätteschack och en multi-sport avdelning. Gymmet passar perfekt för de gäster, som vill hålla igång under vistelsen, med de senaste träningsmaskinerna.

Reser man med barn, finns det två pooler för att barnen ska simma säkert. Den ena poolen ligger nära huvudpoolen och den andra ligger i barnens egen Kids Mini Club. På barnklubben är det aktivitetsprogram varje dag, ett spelrum, en lekpark med TV och en sandhörna. Den barn som blir inbokade i förväg, kan äta lunch tillsammans med ledarna, så de vuxna kan få en hel dag för sig själva.

Det finns en putting-green, där gästerna kan öva golf och ett rum för att förvara golfklubbor. Alla gäster har särskilda priser på några av de lokala golfbanorna, som man verkligen ska passa på och utnyttja.

För att alla gäster ska kunna få en femstjärnig semester, är receptionen och servicedisken öppen dygnet runt på det här fantastiska hotellet.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.