Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Rom og suiter på 5-stjerners Roca Nivaria Gran Hotel på Tenerife

Rommene og suitene på Roca Nivaria Gran Hotel har et minimalistisk design, med din komfort i tankene.

Standardrom
Disse romslige rommen tar hensyn til alle typer gjester. Det er fem forskjellige tilpassede rom for gjester med rullestol, noen tilbyr utsikt mot hagen, svømmebassenget eller havet, andre er connecting-rom og de fleste er røykfrie. De er utstyrt med direkte telefon, minibar, satellitt-TV med musikk kanaler, trådløst internett, en safe, klimaanlegg, bad med separat badekar og dusj, hårføner, badekåper og tøfler.

Superior rom
Superior rom er store i størrelse og har god komfort. De er perfekte for å ta imot to voksne og et barn (på en sovesofa). Nyt utsikten mot vulkanen Teide eller utover havet fra balkongen, og nyt alle de fantastiske fasilitetene på rommet ditt, som for eksempel en satellitt-TV med musikk kanaler, trådløst internett, en safe, klimaanlegg, minibar, direkte telefon, bad med separat dusj og badekar, hårføner, badekåpe og tøfler.

Junior suiter
Junior suitene er virkelig hjemmekoselige. Den store plassen kan ta imot gjestene til en sann luksus. De har en innebygd eller separat stue med en behagelig sittegruppe der du kan slappe av i løpet av dagen, eller for å ta imot en ekstra gjest. Den fantastiske havutsikten fra balkongen din gir deg perfekte omgivelser for et koselig kveldsmåltid. Toppen av alt er de flotte fasilitetene som inkluderer en minibar, satellitt-TV med musikk kanaler, klimaanlegg, safe, trådløst internett, direkte telefon, bade med separat badekar og dusj, tøfler, badekåper og hårføner.

Superior suiter
Disse store og romslige rommene har en tilstøtende stue med to satellitt-TVer og en minimalistisk dekorasjon som vil ønske deg velkommen inn i en verden av ekstrem komfort og nytelse. Den store terrassen byr på fantastisk utsikt over sjøen med bord og stoler for å nyte de eksklusive omgivelsene. Rommene er utstyrt med alle de viktigste fasilitetene som en 5-stjerners suite trenger, deriblant en ekstra satellitt-TV med musikk kanaler, kostnadsfri internett-tilkobling, safe, klimaanlegg, direkte telefon og minibar. Badet har separat badekar og dusj, hårføner, badekåper og tøfler.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.