Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Restauranter og barer på Roca Nivaria Gran Hotel

Roca Nivaria Gran Hotel tilbyr en ekstra spesiell gastronomisk opplevelse. Det er fire forskjellige restauranter på hotellet, og hver og en av de tilbyr sine egne spesialiteter.

Garoé – Denne restauranten tilbyr en omfattende internasjonal buffé til frokost og middag. Hver kveld er det et levende kjøkken og en tema buffé finner sted tre ganger i uken. Du kan også velge å sitte ute på terrassen som er vakker med en fantastisk, forfriskende havutsikt.

Ahemón – I nærheten av det vakre uendelige svømmebassenget, serverer denne snack baren fersk frukt-juice hele dagen. Nyt en herlig lunsj med en fantastisk utsikt over sjøen, enten du velger à la carte menyen eller buffé.

Verona – Det beste av italiensk mat blir servert på denne restauranten med grønne planter og en liten fontene i et rustikt miljø, som skaper en hyggelig, romantisk stemning.

Burgos – Spansk tapas og andre typiske spesialiteter blir servert på Burgos restaurant.

Tamaragua – Om morgenen er dagens avis tilgjengelig i nærheten av resepsjonen i denne baren, som også serverer kaffe, te og andre forfriskninger hele dagen.

Avslutt kvelden med en drink mens du nyter profesjonelle forestillinger eller live musikk konserter som underholdning hvert natt i Coloquio bar, mens barna har det hyggelig på Belingo mini-disco.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.