Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

5-stjerners Roca Nivaria Gran Hotel, Tenerife

5-stjerners Roca Nivaria Gran Hotel ønsker deg velkommen til det ideelle hotellet for de som elsker en fredlig ferie i et eksklusivt, men vennlig miljø.

Roca Nivaria tilbyr uslåelig utsikt over det glitrende Atlanterhavet. Det bortgjemte hotellet gir deg et opphold med fredlig luksus, enten du ønsker å nyte et glass nypresset juice ved bassengbaren, eller nyte den fantastiske utsikten mens du slapper av i den store utendørs jaccuzien. Det enorme svømmebassenget med fossefall, små grotter og en diskret trebru gjør stedet ideelt for avslapping.

Hotellet har 10 000 m² dedikert til sport, og dette området inkluderer tennis- og padlebaner. Barn kan nyte de to områdene som er satt av til underholdning for dem. Sent på kvelden, når stjernene lyser på himmelen over det mørke havet i bakgrunne, kan du nyte forskjellig underholdning og live musikk som blir holdt hver kveld på Coloquio Bar.

Etter alt denne underholdningen, kan du nyte fullstendig avslapning i det utsøkte Spa Azules de Nivaria, som gir deg timer med ro, behandlinger og massasjer som er godt for kropp og sjel!

Dette ideelle feriestedet inviterer deg til å tilbringe ferien din sammen med familie, venner, forretningspartnere eller med en du er glad i. Med forskjellige restauranter, vakker utsikt, guddommelige hager, et treningssenter og en rekke fritidsaktiviteter, finnes det noe for enhver smak på Roca Nivaria.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Hotel Jardines de Nivaria :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.