Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Fasilitetene på Roca Nivaria Gran Hotel

Sjarmerende hager omkranser de to store, lyseblå svømmebassengene. Nyt det friske, kjølige vannet i det bassenget for å virkelig revitalisere deg selv i løpet av de varme dagene på Tenerife. Det andre bassenget er et oppvarmet saltvannsbasseng på 29ºC, hele året, som tilbyr gjestene muligheten for en beroligende svømmetur. For fullstendig avslapning, kan du ta deg en dukkert i et utendørs boblebad. Områdene rundt hvert svømmebasseng tilbyr solsenger og parasoller for alle, men de som er ute etter mer privatliv, kan velge å sole seg på takterrassen på hotellet. Besøk hotellets fantastiske Spa Azules de Nivaria, et senter som har et utrolig utvalg av behandlinger for alle gjestene.

Sportsfasilitetene inkluderer to tennisbaner, sandvolleyball, padling, spinning, bueskyting, et gigantisk sjakkbrett og et multi-sport-område. Treningssenteret er perfekt for alle gjestene som ønsker å holde seg i form under oppholdet, og tilbyr de beste treningsapparatene.

Dersom du reiser med barna dine, har hotellet to svømmebassenger som passer for dem. Det ene ligger i nærheten av det største svømmebassenget, mens det andre ligger i minibarneklubben. Minibarneklubben tilbyr et daglig aktivitetsprogram, et spillrom, en barne-park med TV og et område med sand. Hvis du bestiller på forhån, kan barna nyte lunsj med underholdning, slik at du kan slappe av.

Hotellet tilbyr en putting green, hvor gjestene kan spille golf, samt et rom for å oppholde golfkøllene. Alle gjestene får spesielle priser på noen av de lokale golfbanene, som er en absolutt privilegert avtale.

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og romservice er tilgjengelig for alle gjestene, for å gi deg en virkelig 5-stjerners kvalitetsferie.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.