Snelboeker


Hotel Botanico

WIFI

Restaurants en bars in het Roca Nivaria Gran Hotel

Het Roca Nivaria Gran Hotel biedt u een heerlijke gastronomische ervaring. Er zijn vier verschillende restaurants en elk restaurant heeft een andere specialiteit.

Garoé – Dit restaurant biedt u een internationaal buffet voor ontbijt en diner. Er wordt elke avond live gekookt en er is drie keer per week een themabuffet. Het buitenterras is prachtig en zeer verfrissend met schitterend uitzicht op zee.

Ahemón – Vlakbij het adembenemende overloopzwembad serveert deze snackbar overdag overheerlijke verse fruitsappen. Geniet van een heerlijke lunch met een ongelofelijk uitzicht op zee, ongeacht of u kiest voor het à la carte menu of het buffet.

Verona – In dit restaurant wordt het beste uit de Italiaanse keuken geserveerd. Het is uitgerust met veel groene planten en een kleine fontein die u een romantisch gevoel in een rustieke omgeving bezorgen.

Burgos – Spaanse tapas en andere typische specialiteiten worden in het Burgos restaurant geserveerd.

Tamaragua – ‘s Morgens treft u in deze bar vlakbij de receptie de krant, en natuurlijk kunt u er de hele dag terecht voor koffie, thee en andere verfrissingen.

Besluit de avond met een drankje terwijl u geniet van een van de professionele acts of de live muziekconcerten die elke avond worden gehouden in de Coloquio bar, terwijl kinderen een speciale avond beleven in de Belingo mini-disco.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.