Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Huoneet ja sviitit Roca Nivaria Gran Hotel´ssa, Teneriffalla

Roca Nivaria Gran Hotel´in huoneissa ja sviiteissä on minimalistinen suunnittelu, joka huomioi mukavuutenne.

Perustyyppiset huoneet
Nämä tilavat huoneet keräävät kaiken tyyppiset vieraat. On viisi erilaista soviteltua huonetta pyörätuoli vieraille, osa tarjoaa näköalat yli puutarhan, uima-altaan tai meren, toisissa on yhdistettävät huoneet ja suurin osa on savuttomia. Ne on varustettu suoravalinta puhelimella, minibaarilla, satelliitti-TV:llä musiikkikanavilla, johdottomalla internetillä, huoneessa olevalla kassakaapilla, ilmastoinnilla, kylpyhuoneella erillisellä kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaajalla, kylpytakeilla ja tossuilla.

Korkeamman tason huoneet
Korkeamman tason huoneet ovat upean kokoisia ja mukavia. Ne majoittavat täydellisesti kaksi aikuista ja yhden lapsen (sohvasängyssä).Nauttikaa näköaloista yli Teide tulivuoren tai valtameren parvekkeeltanne, ja nauttikaa kaikista tiloista huoneessanne, kuten satelliitti-TV musiikkikanavilla, johdoton internet, kassakaappi huoneessa, ilmastointi, minibaari, suoravalinta puhelin, kylpyhuone erillisellä suihkulla ja kylpyammeella, hiustenkuivaajalla, kylpytakilla ja tossuilla.

Juniorisviitit
Juniorisviitit ovat todella kodikkaat. Tilamäärä kaikille majoitetuille vieraille on todella ylellinen. Niissä on viereinen tai erillinen olohuone mukavalla alueella rentoutua päivän aikana, tai majoittamaan lisävieraan. Hämmästyttävät merinäköalat parvekkeeltanne tarjoaa täydellisen ympäristön iltavälipalalle. Kaiken tämän lisäksi tarjotaan minibaari, satelliitti-TV musiikkikanavilla, ilmastointi, kassakaappi huoneessa, johdoton internet, suoravalinta puhelin, kylpyhuone erillisellä kylpyammeella ja suihkulla ja tossuilla, kylpytakeilla ja hiustenkuivaajalla.

Korkeamman tason sviitit
Näissä suurissa ja tilavissa huoneissa on viereinen olohuone toisella satelliitti-TV:llä ja minimalistinen sisustus jotka toivottavat teidät tervetulleiksi äärimmäisen mukavuuden ja nautinnon maailmaan. Suuri terassi tarjoaa uskomattomat merinäköalat pöydällä ja tuoleilla nauttimaan tästä erinomaisesta ympäröivästä ympäristöstä. Huoneet on varustettu kaikilla viiden tähden sviitin tärkeimmillä palveluilla, sisältäen satelliitti-TV:n musiikkikanavilla, ilmaisen internet yhteyden, kassakaapin huoneessa, ilmastoinnin, suoravalinta puhelimen ja minibaarin. Kylpyhuoneessa on erillinen kylpyamme ja suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja tossut.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.