Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Roca Nivaria Gran Hotel´in ravintolat ja baarit

Roca Nivaria Gran Hotel tarjoaa upean ruokakulttuuri kokemuksen. On neljä erilaista ravintolaa ja jokainen tarjoaa erilaisen erikoisuuden.

Garoé – Tämä ravintola tarjoaa laajan kansainvälisen bufetin aamiaiselle ja illalliselle. Joka ilta on elävää ruoanvalmistusesitystä ja teemabufetit pidetään kolme kertaa viikossa. Ulkoilma terassi on kaunis ja virkistävä hämmästyttävillä merinäköaloilla.

Ahemón – Lähellä upeaa äärimmäisyysallasta, tämä välipalabaari tarjoilee herkullisia tuoreita hedelmämehuja päiväsaikaan. Nauttikaa ihana lounas uskomattomilla näköaloilla yli meren, valitsette sitten à-la-carte ruokalistan tai bufetin.

Verona – Parasta italialaisesta keittiöstä tarjoillaan tässä ravintolassa vihreillä kasveilla ja pienillä vesilähteillä maalaisympäristössä, luoden romanttisen tunteen.

Burgos – Espanjalaisia tapaksia ja muita tyypillisiä erikoisuuksia tarjoillaan Burgos ravintolassa.

Tamaragua – Aamulla, sanomalehti on saatavilla lähellä vastaanottotiskiä tässä baarissa, joka tarjoilee myös kahvia, teetä ja virkistysjuomia koko päivän.

Päättäkää iltanne drinkillä samalla kun nautitte yhdestä ammattilaisten esityksistä tai elävistä musiikkikonserteista jotka viihdyttävät joka ilta Coloquio baarissa, samalla kun lapsilla on erityistä aikaa Belingo minidiskossa.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.