Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Roca Nivaria Gran Hotel´in tilat

Viehättävät puutarhat ympäröivät kahta valtavaa, kirkkaan sinistä uima-allasta. Nauttikaa suuremman uima-altaan raikkaan viileästä vedestä todella virkistämään itseänne Teneriffan tuntuvina lämpiminä päivinä. Toisessa altaassa on ympäri vuoden 29 asteeseen lämmitetty merivesi, tarjoten vieraille rauhoittavan uinnin. Täydellistä rentoutumista varten, uikaa ulkoilma porealtaassa. Jokaista uima-allasta ympäröivät alueet tarjoavat aurinkotuolit ja –varjot kaikille, mutta ne jotka etsivät enemmän yksityisyyttä voivat valita ottaa aurinkoa suurella aurinkoterassilla joka löytyy hotellin yläkerrasta. Käykää hotellin fantastisessa Spa Azules de Nivaria, paikka jossa on uskomaton valikoima hoitoja ja kierroksia kaikille vieraille.

Urheilutilat sisältävät kaksi tenniskenttää, rantalentopallon, mailapeliä, spinningiä, jousiammuntaa, jättiläis shakkipöydän ja yleisurheilualueen. Kuntoilukeskus on täydellinen kaikille vieraille jotka haluavat pysyä kunnossa käyntinsä aikana, tarjoten uusimmat kuntoilukoneet.

Jos matkustatte lastenne kanssa, on kaksi uima-allasta jotka sopivat heille voidakseen uida turvallisesti. Yksi sijaitsee lähellä pääallasta, toinen on lasten miniklubilla. Tämä miniklubi tarjoaa päivittäisen viihdytysohjelman, pelihuoneen, lasten puiston TV:llä ja hiekka-alueella. Jos varaatte etukäteen, lapset voivat nauttia lounaasta animaattoreiden kanssa, suoden teille kokonaisen päivän yksityisyyttä.

Hotelli tarjoaa puttausviheriön jossa vieraat voivat harjoitella golfaamistaan, kuten myös huoneen joka on saatavilla säilyttämään golfmailat. Kaikilla vierailla on erityishinnat joillakin paikallisilla golfkentillä, joka on todella etuoikeutettu järjestely.

Ympärivuorokautinen vastaanottotiski ja vastaanottovirkailijan palvelut ovat saatavilla kaikille vieraille, tarjoamaan teille parhaiten viiden tähden laatuloman tässä voittamattomassa hotellissa.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.