Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Værelser og suiter på det femstjernede Roca Nivaria Gran Hotel, Tenerife

Værelser og suiter på Roca Nivaria Gran Hotel har et minimalistisk design, med fokus på din komfort.

Standard værelser
Disse rummelige værelser er rettet mod alle typer af gæster. Der er fem specielt  indrettede værelser for gæster i kørestol, nogle med have-, pool- eller havudsigt, andre har tilsluttede værelser og de fleste er røgfri. De er forsynet med direkte telefonlinje, minibar, satellit tv med musikkanaler, trådløst internet, sikkerhedsboks på værelset, aircondition, badeværelse med separat bad og bruser, hårtørrer, badekåber og morgensko.

Superior værelser
Superior værelser har rigelig størrelse og komfort. De er perfekte for to voksne og et  barn (på en sovesofa). Nyd udsigten til Teide vulkanen eller havet fra din balkon, og nyd alle de fantastiske faciliteter på dit værelse, som satellit tv med musikkanaler, trådløst internet, sikkerhedsboks på værelset, aircondition, minibar, direkte telefonlinje, badeværelse med separat bruser og badekar, hårtørrer, badekåber og morgensko.

Junior suiter
Junior suiter er virkelig som et hjem. Masser af plads for alle gæster og virkelig luksus. De har et tilstødende eller separat stueområde med et komfortabelt område for afslapning i løbet af dagen, eller indkvartering af en ekstra gæst. Den fantastiske havudsigt fra din balkon er perfekt for en snack om aftenen. Kronen på værket er  minibar, satellit tv med musikkanaler, aircondition, sikkerhedsboks på værelset, trtådløst internet, direkte telefonlinje, og et badeværelse med separat bad og bruser og morgensko, badekåber og hårtørrer.

Superior suiter
Disse store og rummelige værelser har et tilstødende stueområde med endnu et satellit tv og en minimalistisk indretning der byder dig velkommen i en verden af ekstrem komfort og nydelse. Den store terrasse byder på fantastisk havudsigt og har et bord og stole for at nyde de eksklusive omgivelser. Værelserne er udstyret med alle de primære faciliteter for en femstjernet suite, inklusive satellit tv med musikkanaler, gratis internetforbindelse, sikkerhedsboks på værelset, aircondition, direkte telefonlinje og minibar. Badeværelset har separat bad og bruser, hårtørrer, badekåber og morgensko.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.