Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Restauranter og barer på Roca Nivaria Gran Hotel

Roca Nivaria Gran Hotel byder på store kulinariske oplevelser. Der er fire forskellige restauranter med hver deres specialitet.

Garoé – Denne restaurant byder på en omfattende international buffet til morgenmad og middag. Hver aften er der kokkeoptræden og der er en temabuffet tre gange om ugen. Den udendørs terrasse er smuk og forfriskende med fantastisk havudsigt.

Ahemón – Tæt på den fantastiske panoramapool, serverer denne snack bar lækre friske frugtjuices i løbet af dagen. Nyd en vidunderlig frokost med flot udsigt over havet, uanset om du vælger á la carte eller buffet.

Verona – Det bedste af det italienske køkken serveres på denne restaurant med grønne planter og et springvand i et rustikt miljø, der skaber en romantisk fornemmelse.

Burgos – Spanske tapas og andre typiske specialiteter serveres på Burgos restauranten.

Tamaragua – Om  morgenen finder du aviserne på denne bar i nærheden af receptionen, den serverer også kaffe, te og forfriskninger i løbet af dagen.

Afslut din aften med en drink mens du nyder en af de professionelle optrædende eller koncerter der afvikles hver aften på Coloquio bar, mens børnene er beskæftiget på Belingo mini-disko.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.