Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Femstjernede Roca Nivaria Gran Hotel, Tenerife

Velkommen til det femstjernede Roca Nivaria Gran Hotel; det ideelle resort for enhver der ønsker en fredelig ferie i et eksklusivt, men alligevel venligt miljø.

Roca Nivaria byder på uovertruffen udsigt over det glitrende Atlanterhav. Dette privat beliggende hotel giver dig øjeblikke af fredelig luksus, uanset om du forkæler dig selv med et glas friskpresset juice i baren ved poolen, eller nyder den flotte udsigt mens du slapper af i den store udendørs jacuzzi. De store pools med vandfald, små grotter og en lille træbro gør hotellet ideelt for afslapning.

Hotellet har 10.000 m2 dedikeret til sport, inklusive tennis- og paddlebaner. Børn vil være underholdt med de to områder der er reserveret for deres fornøjelse. Sent om aftenen, når stjernerne glimter i luften over det uendelige mørke hav i baggrunden, kan du nyde forskellige shows og levende musik der afholdes hver aften på Coloquio Bar.

Efter al denne underholdning kan du slappe af i den sublime Spa Azules de Nivaria, der byder på timevis af afslapning, med gode behandlinger og massager for krop og sjæl!

Denne ideelle ferieresort indbyder dig til at tilbringe din ferie med familie, venner, forretningspartnere eller bare som par. Med forskellige restauranter, smuk havudsigt, henrivende haver, et fitnesscenter og adskillige fritidfsaktiviteter, er der noget for enhver på Roca Nivaria.

 
Tjek priser og bestil online
Hotel Jardines de Nivaria :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.