Bestilling


Hotel Botanico

WIFI

Faciliteter på Roca Nivaria Gran Hotel

De charmerende haver omgiver to gigantiske lyseblå pools. Nyd det friske kølige vand i den store pool for en rigtig opfriskning på en varm dag på Tenerife. Den anden pool har opvarmet havvand op til 29°C hele året, og giver gæsterne en afslappende svømmetur. For komplet afslapning kan du tage en tur i den udendørs jacuzzi. Områderne omkring hver pool byder på solsenge og parasoller for alle, men dem der søger mere privatliv kan vælge at solbade på den store solterrasse på hotellets øverste etage. Besøg hotellets fantastiske Spa Azules de Nivaria, der byder på et fantastisk udvalg af behandlinger og behandlingsforløb for enhver gæst.

Sportsfaciliteterne inkluderer to tennisbaner, strandvolleyball, paddle, spinning, bueskydning, et gigantisk skakspil og et multi-sports område. Fitnesscenteret er perfekt for alle gæster der ønsker at holde sig i form under deres ophold, og byder på det ultimative i træningsmaskiner.

Hvis du rejser med dine børn er der to pools for børn der byder på sikre svømmeture. Den ene er anbragt tæt ved den store pool, den anden ligger i Kids Mini Club. Mini Club byder på dagligt underholdningsprogram, spillelokale, børnepark med tv og en sandkasse. Hvis du booker på forhånd, kan børnene spise frokost med animatorerne, så du får en fridag.

Hotellet tilbyder en putting green hvor gæsterne kan øve deres golf, samt et lokale til opbevaring af golfkøller. Alle gæster har specialpriser på nogle af de lokale golfbaner, absolut et godt tilbud.

Der er 24-timers reception og concierge service for alle gæster, for at sikre den femstjernede kvalitetsferie på dette uovertrufne hotel.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.