Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria

På Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria är hälsa och skönhet det viktigaste och här finns kvalificerade terapeuter som arbetar med en mängd utsökta behandlingsformer, för gästernas välbefinnande.

I tusentals år har massagens läkande kraft använts för att lindra smärta och behandla sjukdomar. Här kan man välja mellan en mängd olika massagetyper, som avkopplande chokladmassage, shiatsu och zonterpi. Under sommaren kan man också få massage utomhus i paviljongen vid poolen.

På Aequor Spa finns det också bubbelpool, bastu, turkiskt bad och kallbad. Den här service kan man använda enskilt, eller under en dagslång, uppiggande sejour med hälsa i fokus. De särskilda behandlingarna med hydroterapi är bland annat Vichy-dusch och hydromassagebad med havsalger, mineralsalter och aromterapi-essenser.

Revolutionerande Guinot-behandlingar rengör och fuktar känsligt hud i ansiktet, med teknik som föryngrar celler och ger ett utsökt resultat. Under en spa-sejour används organiska Alqvimia produkter, med exempelvis syresättande behandlingar mot muskelsmärta och Cleopatra Queen kroppsinpackning med mineralsalter från Döda havet. På spa-anläggningen kan man också få olika grundliga Ayurveda-behandlingar med örter och massage för att uppnå välbefinnande till kropp och själ.

Komplettera den oförglömliga spa-upplevelsen med en skön manikyr eller pedikyr. Det finns över 70 olika behandlingar att välja mellan och här förstår man verkligen vad som menas med äkta avkoppling.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 02random.jpg
  • 04random.jpg
  • 06random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.