Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Restauranger och barer på Hotel Jardines de Nivaria

På Hotel Jardines de Nivaria serveras endast förstklassig mat och dryck. Det bjuds på levande underhållning i hotellets restauranger och barer, från klassisk musik till trollkonstnärer och akrobater.

Solandra
Börja dagen med en komplett frukostbuffé, med nybakat bröd och bakelser. Från terrassen har man fantastisk utsikt över den tropiska trädgården och havet. En internationell buffé serveras på kvällen, då det bjuds på matlagningsdemonstrationer och temakvällar med folkmusik.

Frukost från 07:00 till 10:30
Middag från 19:00 till 22:30

La Cascada
Njut av en trevlig måltid intill sötvattenpoolens flödande vattenfall. Till lunch dukas det upp en salladsbuffé gourmet och till middag serveras det typiska spanska tapas och mat från Medelhavet. Vi poolen går det att få lätta rätter, dryck och drinkar under dagen.

Snacks från 10:30 till 18:00
Lunch från 12:00 till 17:00
Middag från 19:00 till 23:00

La Cúpula
Den eleganta restaurangen La Cúpula är en romantisk plats för middag på tu man hand, med modernt, kreativt kök och till det serveras utsökta spanska viner. Gäster som bor i svit, kan få a la carte-frukost serverad på La Cúpulas terrass.

Frukost från 08:30 till 11:00
Middag från 19:00 till 23:00

Galeriá Lobby Bar
Koppla av i Galeriá Bar, där det finns nybakat kaffebröd, internationell press och ett stort utbud av kaffe och te.

Öppen från 09:30 till 18:30

Tiffany Bar
Tiffany Bar ligger på bottenvåningen under hotellets exklusiva tak-kupol. Här kan man ta sig en drink på kvällen i pianobaren, eller roa sig med live-underhållning på utomhusterrassen.

Öppen från 17:00 till 01:00

Armstrong Ballroom
På Armstrong Ballroom är det öppet på kvällen för dryckesservering och drinkar. Här bjuds det regelbundet på live-musik med internationella artister.

Öppet från 20:30 till 01:00

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.