Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivaria i Costa Adeje på Teneriffa

GPS koordinater: Breddgrad 28° 5'19.26'N Längdgrad 16°44'13.50'W


Magnifika Hotel Jardines de Nivaria ligger vid den stora strandpromenaden i den sofistikerade semesterorten Costa Adeje. Costa Adeje är fridfullt beläget i den västra kanten av Playa de Las Américas, där det däremot är fullt med folk och ett sjudande nattliv.

Hotellet ligger inom gångavstånd från några av de bästa stränderna på Teneriffa. Hotellets egen hiss för gästerna direkt ner till Playa Fañabé, där det finns vackra sandstränder, klart vatten och underbar utsikt över havet och ön La Gomera. Ta en promenad längs stranden, kantad av lyxhotell, gourmetrestauranger och mysiga butiker fram till stranden Playa del Duque. Från början var det här svarta vulkanstränder, men man har importerat sand för att skapa de bästa stränderna på ön. På stranden är det fullt av solsängar och parasoller och det är en utmärkt plats för vattensporter, som windsurfing, parasailing och trampbåtar. Om man tar sig längre bort längs kusten kan man smaka på färsk fisk och skaldjur i den lugna byn La Caleta.

Lokala attraktioner för familjer som reser med barn är exempelvis Octopus Aquapark och utflykter för att se valar. Man kan också resa omkring på ön och utforska det fantastiska vulkaniska landskapet och den ekologiska mångfald som finns i vulkanen Teides nationalpark, där det finns många vandringsstigar och man kan gå ända upp till toppen till fots eller ta linbanan.
 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.