Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

5-stjärniga Hotel Jardines de Nivaria i Costa Adeje på Teneriffa

Hotel Jardines de Nivaria är en bedårande oas, utsökt belägen vid havet i den vackra och lugna semesterorten Costa Adeje.

Det här 5-stjärniga hotellet består av fem förstklassiga byggnader, som har fått namn efter platser på Teneriffa: Adeje, Taganana, Ucanca, Masca och Guajara. Den flödande utsmyckningen i Art Deco passar väl ihop med den traditionella kanariska byggnadsstilen och fina detaljer, som balustrader av påkostat smidesjärn, marmorgolv, raffinerade träarbeten och antika möbler. Inomhus skapar frodigt grönskande palmer en exotiskt tropisk miljö.

Hotellets mästerverk är en magnifik kupol av målat glas i atriumgården, där man kan se hur stjärnhimlen ser ut över Teneriffa under vårdagjämningen den 21 mars. Den är ett utsökt hantverk gjort av över 12 000 glasbitar, som sprider ett vackert, fascinerande ljus över hela byggnaden.

Runt hotellet ligger en vacker trädgård, ett botaniskt paradis med palmer och doftande blommor. Man kan koppla av på vilstolar vid de glittrande poolerna och njuta av vattnet som porlar i fontäner och vattenfall.

Hotel Jardines de Nivaria har fått flera internationella utmärkelser för sitt arbete med hållbarhet och miljötänkande. Hotellets personliga service, utmärkta gastronomi och generösa faciliteter, ger gästerna det bästa som kan fås, när det gäller traditionell gästfrihet och utsökt, modern lyx.

 
Se priser och boka online här
Roca Nivaria Gran Hotel :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.