Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Det här är Hotel Jardines de Nivaria

Gästerna på Hotel Jardines de Nivaria har tillgång till en mängd utmärkta faciliteter. I hotellets stora trädgård finns en stor pool med saltvatten som värms upp till 30ºC under hel året och en sötvattenspool med ett porlande vattenfall. När man har varit ute en el dag och tittat på sevärdheter, är det härligt att lägga sig i palmernas lätta skugga och sola, eller koppla av i bubbelpoolen. För att gästerna ska ha det extra lyxigt, går det att göra beställningar från baren direkt från solstolsplats.

Sportanläggningen består av tennisplan, putting-green, squashbana, biljard och cykeluthyrning. Ett gym med stora utrymmen har tyngder att träna med och gym-pass med aerobics och yoga. Man kan också skämma bort sig själv med olika grundliga skönhets- och kroppsbehandlingar på hotellets Aequor Spa.

På det stora hotellkomplexet finns också ett TV-rum och ett litet bibliotek. För barn finns det en separat, uppvärmd pool och ett lekrum och lekplats. Det finns datorer för allmänt bruk med internet-uppkoppling till gästernas förfogande och man kan använda sig av den gratis wifi-anslutning som finns i hela hotellet.

Receptionspersonalen kan hjälpa till med att organisera utflykter eller vattensporter, samt guidade naturvandringar genom öns naturområden. Som standardservice finns det reception öppen dygnet runt, roomservice, frisör, presentbutik, valutaväxling, egen bilparkering, klädtvättservice, fax och kopieringsmöjligheter.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.