Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria

Aequor Spa på Hotel Jardines de Nivaria er opptatt av å fremme helse og skjønnhet, og har høyt kvalifiserte terapauter som tilbyr et unikt utvalg av behandlinger, som får gjestene til å føle seg revitalisert og fornyet.

I tusenvis av år, har den helbredende kraften av massasje blitt brukt for å lindre smerter og behandle sykdommer. Gjestene kan velge fra et bredt spekter av førsteklasses behandlinger, inkludert sjokolademassasje, Shiatsu og fotsoneterapi. Om sommeren kan gjesten også nyte al fresco massasje i et lysthus ved bassenget.

Aequor Spa inneholder også et boblebad, badstue, tyrkisk bad og kaldt vannbad. Gjestene kan bruke disse fasilitetene individuelt eller kombinere dem i en full dag av revitalisasjon. Spesifikke hydroterapibehandlinger inkluderer vichy dusj og hydromassasje som inneholder tang, mineralsalter eller aromaterapi essenser.

Revolusjonerende Guinot behandlinger renser og fukter huden i ansiktet ditt, som bruker cellefornyelsesteknologi for å få deg til å se strålende ut. Sparitualene inneholder organiske Alqvimia produkter som bruker oksygen for å lindre muskelsmerter og innpakninger kalt “Dronnong Kleopatra”, som inneholder terapautiske salter fra Dødehavet. Spaet tilbyr også en rekke forskjellige Ayuvedic behandlinger, som ved hjelp av tradisjonelle urter og massasjer opprettholder harmonien i kropp og sinn.

Fullfør din minneverdige spaopplevelse med en beroligende manikyr eller pedikyr. Med over 70 forskjellige behandlinger å velge mellom, vil du virkelig sette pris på betydningen av velvære!

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpg
  • 01random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.