Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Rom og suiter på Hotel Jardines de Nivaria

Rommene på Hotel Jardines de Nivaria har et elegant og moderne design, med håndlagde møbler og elegant innredning i varme farger og originale kunstverk. Alle gjester får fersk frukt og en halv flaske vin eller cava ved ankomst. Standard utstyr på alle rom inkluderer en minibar, direkte telefon, elektronisk safe, justerbart klimaanlegg og kostnadsfri tilgang til Wi-Fi internett.

Hotellet tilbyr også familierom som kan slås sammen, i tillegg til fem rom som er spesielt tilrettelagt for personer med funksjonshemninger.

Dobbeltrom
Dobbeltrommet tilbyr elegant, moderne innkvartering med to enkeltsenger, flatskjerm satellitt-TV og en romslig, møblert balkong. En-suite bad av marmor og tre, inneholder en hårføner, badekåper og tøfler. Gjestene kan velge mellom standard dobbeltrom, dobbeltrom med utsikt mot hagen og badebassenget eller dobbeltrom med utsikt mot havet.

Junior suite
Junior suitene er ideelle for familier, og tilbyr et klassisk design og komfortabelt boareal som inneholder et separat soverom med to enkeltsenger. Stuen inneholder en flatskjerm-TV og sovesofa, mens balkongen eller terrassen har solsenger og et utendørs spisebord. Et elegant bad av marmor og tre, har doble servanter, hårføner, badekåper og tøfler. Gjestene kan velge mellom standard junior suite eller junior suite med utsikt mot havet.

Suite
Suiten tilbyr vakre rom med fantastisk havutsikt fra den møblerte balkongen. Det attraktive designet inkluderer et separat soverom med to enkeltsenger og en stue med sovesofa og to flatskjerm satellitt-tver. Et ultramoderne bad i marmor, har doble servanter, badekåper, tøfler og en hårføner.

Superior suite
Nyt den fantastiske havutsikten fra balkongen eller bare slapp av på en av de private solsengene på superior suiten. Hver suite har et separat soverom med to enkeltsenger og en plettfri stue med flatskjerm satellitt-tv. Det overdådige marmorbadet har et boblebad, hydromassasje dusj, hårføner, badekåper og tøfler. Gjestene som bor på superior suite vil også motta kostnadsfrie aviser.

Presidential suite
Unn deg luksusomgivelsene på den eksklusive presidential suiten. Gjester kan spise utendørs på terrassen eller nyte spektakulære solnedganger fra det private utendørs boblebadet. Det luksuriøse badet i marmor inneholder en hydromassasje dusj, badekåper, tøfler og en hårføner. Det separate soverommet inneholder to enkeltsenger, mens den moderne stuen har en flatskjerm satellitt-tv og et komfortabelt sitteområde.

Royal suite
Den majestetiske royal suite er designet med en særegen art deco stil, og tilbyr luksuriøs overnatting for fire voksne. Suiten har to separate soverom med to enkeltsenger på hvert rom, der hvert soverom også har et privat bad som inneholder et boblebad for to, hydromassasje dusj, badekåper, tøfler og hårføner. Den sofistikerte stuen har moderne utstyr som en flatskjerm satellitt-tv, DVD-spiller og Hi-Fi-system. Gjestene får muligheten til å nyte den sensasjonelle havutsikten fra to store terrasser med spisebord og solsenger.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.