Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Restauranter og barer på Hotel Jardines de Nivaria

Opplev det beste av mat og drikke på Hotel Jardines de Nivaria. Livlig kveldsunderholdning tilbys i hotellets restauranter og barer, fra klassisk pianomusikk til tryllekunstnere og akrobater!

Solandra
Start dagen med en full frokostbuffé, som inkluderer ferskt brød og bakverk. Terrassen har en fantastisk utsikt over de tropiske hagene og havet. En internasjonal buffé serveres på kveldstid, i tillegg til matlagingsdemonstrasjoner og regelmessige temakvelder med folkemusikk.

Frokost fra kl. 07.00 til 10.30
Middag fra kl. 19.00 til 22.30

La Cascada
Nyt et hyggelig måltid ved siden av det brusende fossefallet i ferskvannsbassenget. En gourmet salatbuffé er tilgjengelig ved lunsjtid, mens typisk spansk tapas og middelhavsmat serveres på kvelden. Snacks, drinker og cocktails er tilgjengelig i bassengbaren på dagen.

Snacks fra kl. 10.30 til 18.00
Lunsj fra kl. 12.00 til 17.00
Middag fra kl. 19.00 til 23.00

La Cúpula
Den elegante La Cúpula, er et romantisk sted for en middag med levende lys og restauranten tilbyr moderne og kreativ matlaging som blir ledsaget av glimrende spanske viner. Gjester som bor på suiter kan nyte á la carte frokost på terrassen til La Cúpula.

Frokost fra kl. 08.30 til 11.00
Middag fra kl. 19.00 til 23.00

Galeriá Lobby Bar
Slapp av i Galeriá Bar, som tilbyr nybakte kaker, internasjonale aviser og et bredt utvalg av kaffe og te.

Åpent fra kl. 09.30 til 18.30

Tiffany Bar
Tiffany bar ligger i første etasje under den utsøkte kuppelen på hotellet. Gjestene kan nyte en kveldscocktail ved pianobaren eller dra ut på terrassen for å nyte live underholdning.

Åpent fra kl. 17.00 til 01.00

Armstrong Ballroom
Armstrong Ballroom er åpen om kvelden for drinker og cocktails. Levende musikk og internasjonale artister stiller regelmessig med underholdning.

Åpent fra kl. 20.30 til 01.00

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurants.jpg
  • 02restaurants.jpg
  • 03restaurants.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.