Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivaria, Costa Adeje, Tenerife

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 5'19.26'N Lengdegrad 16°44'13.50'W


Det flotte Hotel Jardines de Nivaria ligger langs hovedpromenaden i den sofistikerte feriebyen Costa Adeje. Byen ligger stille til, på den vestlige utkanten av Playa de Las Americas, som er kjent for sitt livlige natteliv.

Hotellet ligger innen gangavstand fra noen av de beste strendene på Tenerife. Gjestene kan nyte privat transport til Playa de Fañabe som kan skryte av sandstrendene, klart vann og flott utsikt over til øya La Gomera. Ta en spasertur langs promenaden som er foret med luksushoteller, gourmetrestauranter og butikker langs kysten av Playa del Duque. Opprinnelig var dette svart vulkansk strand, men stranden er nå en av de fineste på hele øya, med importert, gyllen sand. Den er ideell for vannsport, inkludert vindsurfing, paraseiling og padling, og selve stranden er pepret med stoler og parasoller. Ta en tur videre opp langs kysten, og prøv fersk fisk og sjømat i den rolige landsbyen La Caleta.

Familier som reiser med barn kan ta seg en tur til vannparken Octopus eller på hvalsafari. De som ønsker å være vitne til det bemerkelsesverdige vulkanske landskapet og økologiske mangfoldet på øya, må ta seg turen til fjellet Teides nasjonalpark. Det finnes mange turstier, og toppen kan nås både til fots eller med taubane.
 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.