Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

5-stjerners Hotel Jardines de Nivaria, i Costa Adeje på Tenerife

Som en overdådig og sofistikert oase av ro, kan Hotel Jardines de Nivaria skryte av sin utmerkede beliggenhet ved havet i den vakre feriebyen Costa Adeje.

Dette 5-stjerners hotellkomplekset består av fem staselige bygg som er oppkalt etter regioner på Tenerife: Adeje, Taganana, Ucanca, Masca og Guajara. Den påkostede Art Deco-stilen står i perfekt harmoni med den tradisjonelle arkitekturen fra Kanariøyene og flotte tillegg som rekkverk i jern, marmorgulv, lenestoler i fløyel, raffinert treverk og antikke møbler. De frodige innendørspalmene oppretter også en eksotisk, tropisk atmosfære inne på hotellet.

Hotellets mesterverk er den fantastiske kuppelen i farget glass i hovedhallen, som representerer stjernebildene som er synlige på himmelen over Tenerife under jevndøgnet den 21. mars. Kuppelen er laget av 12000 glassbiter, som til sammen danner dette flotte kunstverket som sender inn delikat og fengslende lys i hele bygningen.

Et botanisk paradis av palmetrær, duftende blomster og vakre hager omkranser hotellkomplekset. Gjestene kan slappe av i stoler ved det glitrende svømmebassenget, og nyte roen ved fontenene og fossefallene.

Hotellet har mottatt flere utmerkelser for sin satsing på miljøvennlig og bærekraftig energibruk, personlige service, utmerkede gastronomi og de mange fasilitetene på Hotel Jardines de Nivaria gir gjestene en mulighet til å oppleve tradisjonell gjestfrihet og utsøkt moderne luksus.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Roca Nivaria Gran Hotel :: Hotel Colon Guanahani
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.