Quickbooker


Hotel Botanico

WIFI

Fasiliteter på Hotel Jardines de Nivaria

Hotel Jardines de Nivaria tilbyr et utmerket utvalg av fasiliteter til sine privilegerte gjester. Et enorm saltvannsbasseng, som er oppvarmet til 30ºC gjennom hele året, ligger vakkert plassert i hotellets store hageanlegg, mens et annet svømmebasseng har sitt eget fossefall. Gjestene kan slappe av og nyte solen i skyggen av palmer, eller puste lettet ut etter en travel dag med sightseeing i et av boblebadene. For en følelse av ekstra luksus, har hotellet en utendørs bar rett ved solsengene.

Sportsfasilitetene inkluderer en tennisbane, putting green, squashbane, biljard og sykkelutleie. Den romslige gymnastikksalen har styrketreningsutstyr og tilbyr også timer med aerobic og yoga. Gjestene kan også yte et bredt utvalg av skjønnhets- og kroppsbehandlinger på hotellets Aequor Spa.

Det store komplekset har også et separat tv-rom og et lite bibliotek. Barna kan kose seg i sitt eget, oppvarmede barnebasseng, samt på lekerommet og lekeplassen. Gjestene kan også dra nytte av felles datamaskiner for få tilgang til internett, eller ta i bruk kostnadsfritt Wi-Fi som er tilgjengelig på hele hotellet.

Hotellets ansatte kan organisere utflukter eller vannsportsaktiviteter, samt guide-turer i naturen til de mest uberørte delene av øya. Hotellets standard fasiliteter inkluderer 24-timers resepsjon og romservice, frisør, gavebutikk, mulighet for veksling av valuta, privat parkering, vaskeri, faksmaskin og kopimaskin.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.