Snelboeker


Hotel Botanico

WIFI

De Aequor Spa in Hotel Jardines de Nivaria

De Aequor Spa in Hotel Jardines de Nivaria heeft als motto de promotie van gezondheid en schoonheid. Hooggekwalificeerde therapeuten bieden een uniek aanbod aan behandelingen zodat gasten met een opgewekt gevoel en hernieuwde energie weer weg gaan.

De helende kracht van massage wordt al duizenden jaren gebruikt om pijn te verlichten en aandoeningen te behandelen. Gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan heerlijke behandelingen, waaronder een ontspannende massage met chocola, shiatsu en reflexologie. In de zomer kunnen gasten genieten van massages in de open lucht in een huisje bij het zwembad.

De Aequor Spa heeft ook een bubbelbad, sauna, Turks bad en een koud waterbad. Gasten kunnen individueel van deze faciliteiten gebruik maken of ze kunnen worden gecombineerd in een verjongend gezondheidscircuit van een dag lang. Specifieke hydrotherapiebehandelingen omvatten een Vichydouche en hydromassagebaden met vloeibaar zeewier, mineraalzout of olie voor aromatherapie.

Revolutionaire Guinotbehandelingen werken reinigend en vochtinbrengend voor de gevoelige huid van uw gezicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van een vernieuwende technologie die uw huid er stralend doet uitzien. Spa-rituelen bevatten biologische Alqvimiaproducten, variërend van zuurstofverrijkende behandelingen tot het verlichten van spierpijn en ‘Cleopatrapakkingen’ met therapeutisch zout uit de Dode Zee. De spa biedt ook een aantal holistische Ayurvedicbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele kruiden en een massage om de balans tussen lichaam en geest optimaal te houden.

Maak uw spa-ervaring compleet met een heerlijke manicure of pedicurebehandeling. Met meer dan 70 verschillende behandelingen waar uit gekozen kan worden, zullen de gasten de echte betekenis van ontspanning hier ervaren!

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 06random.jpg
  • 04random.jpg
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 05random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.