Pikavaraus






Hotel Botanico

WIFI

Aequor kylpylä Hotel Jardines de Nivariassa

Aequor kylpylä Hotel Jardines de Nivariassa on omistautunut edistämään terveyttä ja kauneutta, korkeatasoisilla teraupeuteilla tarjoten ainutlaatuisen valikoiman hoitoja saamaan vieraat tuntemaan elvyttyneeksi ja uudistuneeksi.

Tuhansien vuosien aikana, hieronnan parantamisvoimaa on käytetty helpottamaan kipua ja hoitamaan sairauksia. Vieraat voivat valita laajasta valikoimasta erinomaisia hoitoja sisältäen suklaa rentoutumishieronnan, shiatsun ja reflexologian. Kesällä, vieraat voivat myös nauttia al fresco hieronnoista huvimajassa uima-altaan äärellä.

Aequor kylpylä sisältää myös porealtaan, saunan, turkkilaisen kylvyn ja kylmän veden kylvyn. Vieraat voivat käyttää näitä tiloja henkilökohtaisesti tai yhdistää ne elvyttävään päivän kestävään terveyskierrokseen. Erityiset vesiterapia hoidot sisältävät Vichy suihkun ja vesihieronta kylvyt jotka sisältävät nestemäisiä merileviä, mineraalisuoloja tai tuoksuterapia olemuksia.

Mullistavat Guinot hoidot puhdistavat ja kosteuttavat herkkää ihoa kasvoillanne, käyttäen soluja uudistavaa uutta teknologiaa saamaan teidät näyttämään säteilevältä. Kylpylärituaalit sisältävät orgaanisia Alqvimia tuotteita hapettavista hoidoista helpottamaan lihaskipua ja ‘Kleopatra kuningatar’ kääreitä jotka sisältävät terapeuttisia kuolleen meren suoloja. Kylpylä tarjoaa myös joukon kokonaisvaltaisia Ayurvedic hoitoja, käyttäen perinteisiä yrttejä ja hierontoja ylläpitämään sielun ja vartalon sopusointua.

Täydentäkää muistorikas kylpyläkokemuksenne rauhoittavalla käsi- ja jalkahoidolla. Yli 70 eri hoidolla joista valita, vieraat tulevat todella arvostamaan rentoutumisen tarkoitusta!

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 06random.jpg



Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.