Pikavaraus


Hotel Botanico

WIFI

Hotel Jardines de Nivarian huoneet ja sviitit

Hienostuneen Hotel Jardines de Nivarian vieraat majoitetaan huoneisiin ja sviitteihin huolitellulla, nykyaikaisella suunnittelulla, sisältäen käsin kaiverretut puuhuonekalut ja se on tyylikkäästi lopeteltu lämpimillä väreillä ja alkuperäisellä taidetyöllä. Kaikki vieraat saavat tuoreita hedelmiä ja puolikkaan pullon viiniä tai kuohuviiniä hotelliin saavuttaessa. Jokaisen huoneen standardi ominaisuudet sisältävät minibaarin, suoravalinta puhelin, sähköisen kassakaapin, säädettävän ilmastoinnin ja lisäksi Wi-Fi internet yhteyden.

Hotelli tarjoaa myös yhdistyvät huoneet yhdessä matkustaville perheille, kuten myös viisi erityisesti soviteltua huonetta liikuntakyvyttömille vieraille.

Kahden hengen huone
Kahden hengen huone tarjoaa tyylikkään, nykyaikaisen majoituksen, sisältäen tuplasängyn, litteän satelliitti television ja tilavan, kalustetun parvekkeen. Yhdistetyissä kylpyhuoneissa on hienot marmori- ja puusovitukset ja ne sisältävät hiustenkuivaajan, kylpytakit ja tossut. Vieraat voivat valita perustyyppisestä kahden hengen huoneesta, kahden hengen huoneesta näköalalla yli puutarhan ja uima-altaan tai kahden hengen huoneesta merinäköalalla.

Juniorisviitti
Ihanteellinen perheille, klassisesti suunniteltu juniorisviitti tarjoaa mukavan olohuoneen sisältäen erillisen makuuhuoneen tuplasängyllä. Oleskelualue sisältää litteän satelliitti television ja sohvasängyn, samalla kun parvekkeella tai terassilla on aurinkotuolit ja ulkoilma ruokailupöytä. Tyylikkäät marmori- ja puukylpyhuoneet sisältävät henkilökohtaiset tarvikkeet kahdelle hengelle, hiustenkuivaajan, kylpytakit ja tossut. Vieraat voivat valita perustyyppisistä juniorisviiteistä tai juniorisviiteistä merinäköalalla.

Sviitti
Sviitti tarjoaa komean majoituksen ihanilla näköaloilla yli valtameren kalustetulta parvekkeelta. Puoleensavetävä suunnittelu sisältää erillisen makuuhuoneen tuplasängyllä ja hienostuneen olohuoneen sohvasängyllä ja kaksi litteätä satelliitti televisiota. Ultramodernit kylpyhuoneet sisältävät deluxe marmorisovitukset, henkilökohtaiset tarvikkeet kahdelle hengelle, kylpytakit, tossut ja hiustenkuivaajan.

Korkeamman tason sviitti
Nauttikaa henkeäsalpaavista näköaloista yli valtameren parvekkeelta tai rentoutukaa yksinkertaisesti yksityisellä aurinkotuolilla korkeamman tason sviitissänne. Jokainen sviitti sisältää erillisen makuuhuoneen tuplasängyllä ja moitteettoman olohuoneen litteillä satelliitti televisioilla. Vauraat marmorikylpyhuoneet sisältävät porealtaan, vesihieronta suihkun, hiustenkuivaajan, kylpytakit ja tossut. Korkeamman tason sviiteissä majoittuvat vieraat saavat myös lisäksi sanomalehtiä.

Presidentin sviitti
Hemmotelkaa erinomaisen presidentin sviitin hienostuneessa ympäristössä. Vieraat voivat syödä al fresco terassilla tai nauttia erinomaisista auringonlaskuista yksityisestä ulkoilma porealtaasta. Ylelliset marmorikylpyhuoneet sisältävät vesihieronta suihkun, kylpytakit, tossut ja hiustenkuivaajan. Erillinen makuuhuone sisältää tuplasängyn samalla kun nykyaikaisessa olohuoneessa on litteät satelliitti televisiot ja mukava oleskelusviitti.

Kuninkaallinen sviitti
Suunniteltu hienostuneella Art Deco tyylillä, majesteetillinen kuninkaallinen sviitti tarjoaa ylellisen majoituksen neljälle aikuiselle. Sviiteissä on kaksi erillistä makuuhuonetta tuplasängyllä, jokainen yksityisellä yhdistetyllä kylpyhuoneella sisältäen porealtaan kahdelle hengelle, vesihieronta suihkun, kylpytakit, tossut ja hiustenkuivaajan. Hienostunut olohuone sisältää uudenaikaiset varusteet sisältäen litteät satelliitti televisiot, DVD soittimen ja Hi-Fi järjestelmän. Vieraille tarjotaan sensaatiomaiset merinäköalat kahdelta suurelta terassilta jotka on kalustettu ruokapöydillä ja aurinkotuoleilla.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.